Hellan ääressä
– Frederick E. Crane –
Reseptit aihealueittain
Uusimmat
Suppilovahverokeitto
Syksyinen metsä on täynnä ilmaisia herkkuja. Suppilovahverot ovat yksi suosikeistani. Suppilovahverot löytävät tiensä meillä useimmiten keittoon. Nam!
Helppo ja nopea jauhelihakastike
Jauhelihakastike on yksi meidän arkiruokasuosikeista. Nopeasti ja helposti.Arkisin en oikein jaksa "säätää" ruokien kanssa. Haluan, että ruoka valmistuu näppärästi ja nopeasti muutamalla raaka-aineella.Ainesosat jauhelihaa 400 g tomaattimurskaa 1 prk...
Raikas raparperimehu
Raparperien satokausi jatkuu vielä pitkään. Ei kannata jättää niitä käyttämättä. Raikas raparperimehu valmistuu nopeasti ja helposti, ilman keittämistä tai muita vaivalloisia työvaiheita. Ainesosat paloiteltua raparperia 1,5-2 l sitruuna 1 kpl...
Suosituimmat
Resepti: Chiavanukas
Chiavanukas on äärettömän helppoa valmistaa, eikä siihen tarvita montaakaan ainesosaa. Lisäbonuksena vielä se, että tämä sopii käytännössä lähes millaiseen ruokavalioon tahansa, reseptissä käytetyn maidon voi helposti korvata esimerkiksi kasvisvaihtoehdolla. Maidon...
Minnan kalakeitto
Kalakeitto kirkkaassa liemessä Minnan kalakeitto Tämän kalakeiton alkuperäinen ohje on opittu entiseltä työkaveriltani, jonka nimi sattui olemaan myös Minna, kuten minäkin. Ensimmäisen kerran olen syönyt tätä hänen valmistamanaan yli kymmenen vuotta sitten. Matkan...
Resepti: Créme Ninon, eli ranskalainen hernesosekeitto
Täyteläinen Créme Ninon -hernesosekeitto valmistuu nopeasti ja näppärästi vain muutaman raaka-aineen avulla. Sopii sekä pääruuaksi että alkuruuaksi.